Trodde att det skulle vara annourlunda

Det är riktigt nice här i side! Vädret är fantastiskt varje dag, det är varmt o skönt och fin utsikt. Men. Pascalle vill typ inte göra något. Hon sitter på sin solstol, vill knappt bada eller simma där man inte bottnar, inte åka på några utflykter, vara ute på kvällen max 2h och komma hem vid 00.. Jag kom hem senare när jag har varit med familjen på semester! 

En anledning till detta är att hon har hälften så stor budget som jag.. I början snackade vi om att vi måste ta oss till Alanya en dag, sen insåg hon att det tar 50 min dit (det är som att ta sig till stan hemma, vad är problemet??!!) och sen var det bara att sträcka den idén.. Sen tänkte vi åka på en planerad dags utflykt men då har hon inte råd, så då ströks den.. Tänkt festa lite en kväll men hittade ingen bra klubb, så då gick vi hem efter 1-2h ist för att sitta på olika barer och ta drinkar o bara ha det mysigt! Känns som att det hade varit roligare om Alina hade varit här oxå! Lite mer drag, nån att bada med! För nu känns det som att på dagarna är jag på semester själv.. Vilket suger..

Men men får göra det bästa av saken! Försöka få pascalle att vara med och ta mer bilder på dagen och inte bara spana en massa när vi röker pipa..