What to expect? Nothing..

Hur en ända person kan påverka en så mycket. Göra så att man knappt kan tänka klart, bete sig normalt och inte framstå som en idiot. Jag klarar inte av det. Hur det känns som att personen leker runt med mig, får precis som den vill, jag är ist kvar här snurrig och förrvirrad över vad den vill. Ena sekunden kan det kännas som att man är påväg någonstans och andra är man på ruta ett igen. Sen gör det inte saken bättre att personen har ändrat på sin personlighet helt. Inte alls som förut, så man vet inte var man har den för det. Förut visste man hur den skulle nog reagera. Men nu är jag lika vilse som en nål i en höstack! Känns som att det ända jag fortfarande vet om personen och som stämmer är att den är pratglad, gillar och prata och är bra på det. Det är det ända. Allt annat som att den brukade svara med gulliga sms/snaps eller iaf svara tillbaka, bara fest röka, det är bara borta. Som att det var en helt annan person. Nu är det som att han försöker göra mig svartsjuk, vill att jag ska veta att han kan få en tjej hur lätt som helst och ännu värre. Spela cool med att han röker. Men sorry det funkar inte på mig! Möjligtvis på andra tjejer men inte på mig, jag blir ist förvånad vad han percis sa och tycker att det bara är skumt att han faktiskt sa det till mig. Utan det som gör mig svartsjuk fast inte svartsjuk är när personer ger en falska förhoppningar. 
 
Vad hände med att försöka igen? Var det bara för att du skulle kunna spela runt med mig? Jag orkar inte med sådant. Inte veta om han skulle svara eller ej, om man ska våga skicka den snapen eller inte och inte veta om han faktiskt vill. Önskar att det var som förut, då jag visste att han skulle svara och han skulle inte ignorera mig. 
 
Men nu känns det som att jag inte kan riktigt backa ur, för mina vänner vet vem han är och tycker han är gullig, att han ska jag hålla fast vid. Sen även för att mina känslor verkar vara starkare än vad jag trodde. Förstår inte riktigt varför jag skriver om allt det här här!? Nog bara för att jag måste få det ur mig, har ingen att vända mig till riktigt.. Hahah lite ironiskt att jag skrev på engelska nationella idag om vad man kan förvänta om sina bästa vänner men så stämmer det inte ens med mina vänner.